Max En Co

Max En Co

Max&co, de bloemenwinkel in de Orthenstraat in Den Bosch. Max&co is sinds 15 september 2000 dè winkel voor ambachtelijk gebonden boeketten en op maat gemaakte bloemen-arrangementen. Ook voor mondgeblazen glas en handgedraaid aardewerk, afkomstig uit ateliers in binnen- en buitenland, ben je bij Max&co aan het juiste adres.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Zeer exclusieve bloemist met bijzondere (dure) bloemen. Ik zocht een boeket voor een hoge brede vaas. Er stonden geen boeketten in de winkel - ik vroeg er naar en de bloemist reageerde beledigd “we zijn geen supermarkt”... Zelf samenstellen met losse bloemen... Ik zei dat ik geen verstand had van een mooie samenstelling en een budget vanaf ca 30€ te besteden had. De bloemist werd ongeduldig. Hij pakte wat korte groene takken en toen in daarbij aangaf dat nou net die takken niet boven de vaas zouden uitkomen werd hij boos en zei dat hij me niet meer wilde helpen. Ongeduldig, onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. Ik ga er nooit meer naar toe. Dikke onvoldoende voor service.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debloemisten.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Max En Co
Orthenstraat 27
5211SV 's-Hertogenbosch

+31 (0)73 6142666

Links

Website

Deel deze pagina

Max+En+Co img